ILSE by ILSE JACOBSEN

INSPIRERAD AV NATUREN OCH HAVET I HORNBÆK

ILSE by ILSE JACOBSEN

Den prisbelönta spa- och skönhetsserie ILSE av ILSE JACOBSEN härstammar från det lyxiga spa KURBADET by ILSE JACOBSEN i Hornbæk Danmark, där produkterna används som professionella behandlingsprodukter.

Sedan öppningen av Ilse Jacobsens spa, har det placerats som nr. 9 av de 100 mest attraktiva platserna att besöka världen över av den amerikanska resebladet Departures. Som det senaste har Huffington Post, tilldelat Ilses Spa som "världens bästa Dayspa".
Konceptet med våra spa-produkter är att förvandla nödvändighet till en lyx, och uppnå den sanna nordiska spa-känslan baserat på mottot, "Tid är lyx - få ut det mesta av varje ögonblick".

Spa-produkternas DNA är därmed starkt kopplade till att skapa den ultimata spa-känslan. Den genomsnittliga personen spenderar 15 minuter i duschen varje dag. Vårt mål är att få spa-känslan in i dessa 15 minuter, så att de omvandlas från en nödvändighet till en känsla av lyx och välbefinnande.

Ilse Jacobsen är inspirerad av Hornbæks fantastiska landsbygd, strand och hav. Därför är den viktigaste ingrediensen i spa- och hudvårdsserien det nordiska mirakelbär havstorn, som bland annat är mycket rik på antioxidanter och vitaminer A, B och särskilt C.

Produkterna är fyllda med närande och aktiva ingredienser, som alla har valts noggrant i förhållande till kvalitet och effekt. Produkterna produceras i Danmark av en av de ledande tillverkarna, vilket också säkerställer att serien är helt fri från parabener, konserveringsmedel MI (metylisotiazolinon) och mikrokulor, vilket skadar vår miljö.

MI finns tyvärr fortfarande i många hotellprodukter, men från och med 1 maj 2018 har EU: s konsumentsäkerhet gjort denna ingrediens olaglig. Tillsammans med våra produktionspartners höga krav på CSR, säkerställs det att förpackningen är 100% återvinningsbar och produktinnehållet består av rena naturliga och organiska ingredienser.

HÅRET 

SEA BUCKTHORN SHAMPOO 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Lämplig för alla hårtyper
Mild schampoo som gör håret mjukt och ger ett skön och hälsosamt utseende. Applicera i vått hår och försiktigt massera. Skölj håret ordentligt.

SEA BUCKTHORN CONDITIONER 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Fuktighetsgivande balsam som mjukar håret och gör det lätt att handtera samtidigt som det ger ett hälsosamt utseende.
Applicera på det fuktiga håret efter tvätt med sea buckthorn schampoo. Det bästa resultatet uppnås bäst genom att låta balsammen fungera i 3 minuter innan du sköljer håret noggrant.

KROPPEN

SEA BUCKTHORN BODY SHAMPOO 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Mjukgörande och stärkande kroppshampoo med havtorn som förhindrar för tidig åldrande och rosmarin som har en naturlig antibakteriell effekt.

Applicera på fuktig hud och skölj sedan noggrant.

Det bästa resultatet uppnås med efterföljande användning av Sea Buckthorn Hand & Body Lotion.

SEA BUCKTHORN HAND & BODY LOTION 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Fuktgivande hand- och kropps-lotion som hjälper till att göra huden mjuk och smidig.

Massage försiktigt i huden morgon och kväll eller efter att ha badat när huden fortfarande är fuktig.

Lämplig för alla hudtyper.

HÄNDERNA

SEA BUCKTHORN HAND SOAP 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Mjukgörande och stärkande handtvåll med havtorn som förhindrar för tidig åldrande.

Applicera på fuktig hud och skölj sedan noggrant.

Det bästa resultatet uppnås med efterföljande användning av Sea Buckthorn Hand & Body Lotion.

DISPENSER FÖR 295 ML

PRODUKTBESKRIVNING

Alla 295 ml pumpflaskor kan placeras i dispenser av ovan design. 

SPAKÄNSLA MED NATURLIGA OCH ORGANISKA INGREDIENSER

Prisbelönta ILSE by ILSE JACOBSEN erbjuder flexibla lösningar till bland annat hotell, spa, restaurang och nu mera retail. ILSE by ILSE JACOBSEN finns redan på olika hotell och restaurangar i norden.

I produktserien finns det flera produkter som vi kan erbjuda, och nedan hittar du länk till ett urval.

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta oss om du vill veta mera om hur du blir återförsäljare av ILSE by ILSE JACOBSEN.


CORLIN EYEWEAR

SCANDINAVIAN DESIGN

MODENA

MODENA

SIENA

SIENA

FLORES

FLORES

IMPACT

IMPACT

IMPACT

IMPACT

Corlin Eyewears uppmärksamhet på detaljer som finns i varje design speglar deras grundläggande tro på ett exklusivt varumärke.

Varje modell måste vara perfekt, och perfektion tar tid. SS18-kollektionen är en kombination av elegans, attityd och ren minimalism. Corlin Eyewear ville skapa en kollektion där du kan välja mellan klassiska design med eleganta detaljer, tidlösa design eller attityd inspirerad av 60 talet.

Vänligen kontakta oss för mera information om produkterna från Corlin Eyewear.

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Kontakta oss om du vill veta mera om hur du blir återförsäljare av Corlin Eyewear.